måndag, september 11, 2006

Helgen

Härligt höstväder har det varit i helgen.. Mycket sol och så.

Både Hanna o Elin kan nu cykla riktigt bra utan stödhjul, även om det är Elin som har störst självförtroende (som vanligt).

Elin var med Anders o cyklade här i byn i lördags, men då ville inte Hanna följa med.

Så när vi var hos mamma o pappa igår så bestämdes det att nu var det Hannas tur att cykla med pappa. Elin beklagade sig givetvis högljutt, för hon ville ju också cykla. Men, beslutet stod fast. Bara Hanna skulle följa med pappa. För när Elin är med, så låter H henne ta över och vill inte riktigt, eftersom E kan bättre. Då är det liksom ingen idé att ens försöka, tycker H. Men nu när det bara var hon o pappa, så gick det riktigt bra! Hon envisas med att hon inte kan starta och hon tycker nog att det är lite läskigt, men när hon väl kommer iväg, så går det bra. Lite vingligt, men det är ju bara att öva lite så går det över.

När Mormor hade diskat färdigt efter maten, så satte vi Thea i vagnen och så fick E också cykla medan vi gick. A o H var fortfarande ute då. Meningen var att T skulle somna, men det gjorde hon inte. Hon låg länge o väl o vilade i vagnen, men hon somnade inte. Ändå orkade hon vara vaken till halv 8 när vi åkte hem. Men hon somnade nog rätt snabbt i bilen :o)

Inga kommentarer: