onsdag, november 08, 2006

Luciaövningen som försvann

Igår satt det en lapp på dagis om att de som ville vara med i årets luciatåg i kyrkan var välkomna till första övningen på onsdag (idag) på Byagården och sedan varje onsdag fram till den 10/12 när luciatåget går av stapeln i kyrkan med fest i Byagården efteråt.

Det lät förståss kul o spännande tyckte Hanna o Elin (o Thea). Vi pratade lite om det förra året, men kom då fram till att de nog var lite för små. Men i år kan de stora töserna vara med. Thea får nog finna sig i att vara för liten... Möjligtvis får hon vara med som charmtroll, men jag tänker inte lova henne något.

Jag gick dit med alla barnen. Det var 4 barn till som kom... Men de som var där visste att det var andra som också var intresserade, så några till blir det nog i slutändan. Där satt vi iallafall och väntade på att kantorn skulle dyka upp och hålla i det hela. Efter en stund ringde telefonen. Det var kantorn som ringde o sa att hon var sjuk :( Så det blev ingen övning idag. Hon lovade att komma nästa onsdag, så vi gör ett nytt försök då. Skam den som ger sig!

Inga kommentarer: