måndag, februari 26, 2007

Polen goes Göteborg

Det bidde ingen Polen-resa, nej...
Det gick överhuvudtaget inte att ta sig till Ystad i torsdags :-(

Men eftersom vi ställt in oss på att vara bortresta över helgen, så tog vi istället tåget till Göteborg i fredags. Där bodde vi på ett halvsunkigt, kallt, men billigt hotell (Apple Hotel hette det) och gick på två föreställningar.

I fredags såg vi Robert Gustavsson, Peter Dalle, Bengt Bauler (från Rederiet) m fl i en komedi på Lorensbergsteatern. Lögn i helvete hette den. Hyfsat bra. Som nått man kunde slötittat på på TV, typ. Men det var ju en annan upplevelse att se det hela live. En upplevelse som jag aldrig trodde jag skulle få var att se Bengt Bauler dansa i damunderkläder... Men det gjorde han faktiskt.

I lördags eftermiddag såg vi Peter Jöback i Cabaret på Rondo på Liseberg. Det var hemskt trevligt. Vi hade köpt de billigaste biljetterna, som var onumrerade bar-platser högst upp längst bort. Men när vi gått uppför halva trappan, så kom en av tjejerna som jobbade där och frågade om vi inte ville sitta nere vid scenen istället, för där var ett par lediga platser. Precis bredvid catwalken. Inte mycket att tveka på, ellerhur! Så det var hemskt trevligt, som sagt var. Kändes lite underligt att det var ljust när vi kom ut därifrån. Klockan var inte ens 6 på kvällen, och där hade vi suttit med värsta nattklubbsunderhållningen och med Irish Coffe och longdrink. hihi.

När vi inte var på föreställning så promenerade, åt, fikade eller åkte vi spårvagn och tog det över huvud taget väldigt lugnt :-)

Inga kommentarer: